Lilla & Lykkelig


Jeg er en 35 årig krea kvinde, mor til Julie på 5 år, gift med Bjarne, papmor til Jannick på 15år, pt sygemeldt pga gigt. Blev GBY d. 12/4/11.


Har en svaghed for scrapbooking, syning, strikning, min have/drivhus, tasker, punge, syrener, stempler, æsker, vintage ting, farven lilla, smykker, køkkenhaven, genbrug, Madam Mintgrøn, gammelt papir, ugler, cupcakes, blomster, Egypten, pin-up piger, jordbær, dimser, Hulebjørnens klan (ELSKER AYLA) Marabou chokolade, perler, bånd, blonder, tyrkise farver, vores gård og alle vores projekter ;)


tirsdag den 27. september 2011

Eget design

Fik en ide for et par uger siden og nu har jeg fået taget mig sammen til at prøve det.

I Nordform hvor jeg er pt, har de en masse læder/skind rester. Jeg har købt en pose og tænkte straks flettet læderarmbånd. Jeg har lavet en prototype. Mangler stadig at finde helt ud af det med lukningen, men foran ser de således ud:



Jeg er selv ganske tilfreds med det. Hvad er i andres mening? Så der ryger også en stak læderrester med til krea aften i aften.

Husk min Give-Away når vi når 20 faste læsere!


Husk at dele min blog med andre, så vi snart kommer derop ad ;)



Update på min sygdom

Ja kedeligt indlæg, jeg ved det godt. Men jeg har brug for at skrive om det. Jeg har jo psoreasisgigt og har efterhånden prøvet alverdens medicin for at tage smerterne. Nu har jeg så i godt 7 måneder taget Methotrexat 25 mg pr uge i pille form. Og der gik 2 måneder før jeg mærkede nogen virkning. Så hjalp de i en periode og efterhånden er det sådan at jeg tager 10 piller om fredagen, der går op til 48 timer før jeg mærker de virker. Så er vi ved søndag. Onsdag er der ingen virkning.... Så jeg har ikke været tilfreds med dem. De er også ret stærke, idet min reumatolog rådede mig til overhovedet ikke at tænke på at blive gravid mens jeg tog dem!

Nå men nu er jeg så kommet på sprøjten!

Jeg skal stikke mig selv i låret, hver torsdag med selvsamme medicin. Det skulle virke bedre. Jeg var så inde på sygehuset og lære det i torsdags. Pyyyy det er svært at stikke den i sig selv! Men jeg gjorde det og på torsdag skal jeg så gøre det helt selv uden sygeplejerske til at guide mig... Gulp....!!!!

Håber så bare det virker! Kryds fingre for mig!!!!

Julie syg :(

Ja Julie er hjemme fra BH i dag. Hun hoster og snotter. Temperaturen var på 37,9 kl 10, så hun hygger på sofaen med tegnefilm og kiks.

Hvis det bliver værre må jeg hellere få en tid hos lægen, i det der huserer en meget smitsom halsbetændelse i BH. Håber ikke det er den Julle har.

Krea aften

Ja man kan kun sige at den første krea aften var en succes! Der mødte 7 op i alt og der blev strikket, hæklet, syet til den store guldmedalje.



Jeg blev færdig med mit lille hus.

De andre var vildt begejstrede for det :)

I aften har vi vores andet møde. Jeg vil tage mit uldfilt med og filte små rød/hvide fluesvampe. Jeg elsker dem, så selvfølgelig skal de da også laves i filt. Tror måske i dag er dagen hvor Fimoen skal med.

Det bliver spændende at se hvor mange der dukker op i aften :)

tirsdag den 13. september 2011

Krea klubbens første møde

Jeg kan slet ikke huske om jeg har fortalt, at jeg har startet en kreaklub her i vores by. Første møde er i aften kl 19. Jeg er så spændt på hvor mange der dukker op :D

Og hvad de hver især har med af kreasysler. Jeg tager mit strikketøj med, mine små rosetter og overvejer at tage fimo med til at lave mine smykker af.

Men i dag er er ret hård dag for min gigt, i og med det blæser så meget. Mine håndled, ankler, fødder og knæer er hævede og ømme. Og fimoen er lidt hård at varme op til den kan formes ordentlig, såååå jeg er stadig i vilrede om det skal med eller ej.

Der skal også bages kage, det har jeg lovet at stå for, så der bliver kreeret en chokoladekage :)

I dag skal jeg også til tandlægen og hente mine nye tænder! Det glæder jeg mig uendeligt meget til, så jeg ikke skal rende rundt og ligne en på 80... Nu håber jeg bare de passer!

mandag den 12. september 2011

Ny uge...

Så blev weekenden overstået...endda ret hurtigt efter min mening.

Fik en trist nyhed mens jeg var på job! Alle vores høns var blevet dræbt og lå smidt rundt med i hele hønsegården :(
Da jeg så kom hjem ville jeg lige ud og se skræksenariet inden Julie kom hjem...Og fandme jo der var en mink ved at æde den ene høne! Vi fik fat i en fælde, puttede den ene høne deri og gik ind. Gemalen gik ud lidt senere. Fælden var klappet, men der var hul et sted, så sjoveren var smuttet...

Vi fik svejset fælden og prøvede påny.

Fredag aften gik med snold, disneysjov og et par film.

Lørdag havde Julle en veninde på besøg. Mens jeg var ved at hænge vasketøj op udenfor kom manden og sagde at den sad i fælden og at han havde ringet til en af vores venner, som er jæger, som var på vej med geværet!



Godt vi fik skidtet. Nu ligger den til skræk og advarsel til lit de parade foran vores hus!

Søndag kørte jeg til bagagerumsmarked i Skalborg. Der skulle jeg stå og sælge mit alt for store tøj, sammen med papsønnens mor :) Tjente da lidt, men vil ikke slæbe tøj med næste gang. Der vil jeg have mine egne ting med og se om det kan sælges. Så der er lidt under 1 måned til at få produceret en stak af mine smykker, tasker, punge og hvad jeg nu ellers synes skal med :)

fredag den 9. september 2011

Hvilken symaskine skal jeg vælge??

Jeg har lige brug for lidt hjælp fra jer derude i blog-land.

Jeg vil kun have et ønske på min ønskeseddel og det skal være en ny symaskine. Meget gerne en der også har overloc (staves?), så jeg kan lave alt på en maskine.

Men men men hvilken en kan anbefales? Har i nogle gode mærker eller kender nogen der kender nogen der kan anbefale en eller måske flere?

Min egen symaskine kan ikke mere, det er en gammel Husqvarna. Så nu er jeg på lånebasis, men det er slet slet ikke holdbart i længden. Har også overvejet bare at købe en i feks Føtes eller lignende til 700,- eller mere, men så kan den jo ikke det jeg gerne vil have den til at kunne.

Suk er dælme lidt frustreret lige nu... For den skal jo heller ikke koste en hel bondegård....

torsdag den 8. september 2011

Bytte!

Jeg ligger inde med et stykke stof med skønne heste. Det måler ca: 2 m x 120 cm.

Hvis du kunne tænke dig dette skønne stykke stof, så send mig en mail.



Jeg har også dette skønne Disney voksen sengetøj uden pudebetræk, som jeg gerne bytter væk.


Send mig en mail, hvis du ser noget du gerne vil eje :)

Erik Kold dåse :)

Weee jeg er blevet den heldige ejer af en smuk Erik Kold dåse med hjerter på siderne.


Den har dog en revne, men er tæt ;)

Tak til Hende her for den skønne dåse!





Afsløring: Gaven DU kan vinde når vi når 20 faste læsere :D

Her er gevinsten, som du kan være den heldige at vinde, når jeg har 20 faste læsere.


Halskæde og armbånd med lilla perler.


Her lidt tættere på.


Så hjælp mig med at sprede ordet, så vi snart kan få udtrukket denne min første Give-away :)