Lilla & Lykkelig


Jeg er en 35 årig krea kvinde, mor til Julie på 5 år, gift med Bjarne, papmor til Jannick på 15år, pt sygemeldt pga gigt. Blev GBY d. 12/4/11.


Har en svaghed for scrapbooking, syning, strikning, min have/drivhus, tasker, punge, syrener, stempler, æsker, vintage ting, farven lilla, smykker, køkkenhaven, genbrug, Madam Mintgrøn, gammelt papir, ugler, cupcakes, blomster, Egypten, pin-up piger, jordbær, dimser, Hulebjørnens klan (ELSKER AYLA) Marabou chokolade, perler, bånd, blonder, tyrkise farver, vores gård og alle vores projekter ;)


mandag den 18. juni 2012

Sidder og overvejer

Hvad min dag skal gå med. De har lovet kraftig regn i eftermiddag med stærke vindstød, så jeg skal nok ned og have sikret mit elskede drivhus lidt. Der skal også vandes i drivhuset og pusles lidt dernede :)

Så skal vi også have ryddet op i laden, i det vi skal holde byens årlige Sankt Hans fest her på lørdag. Det bliver så spændende og hyggeligt.

Jeg har også en masse ideer der rumsterer rundt i hovedet ang. mine smykker som jeg vil prøve at få lavet lidt af. Jeg har jo fået fjernet en del fra mit krearodehjørne, som er blevet pakket ned i kasser og først bliver pakket ud oppe i mit nye krea rum :) Så nu har jeg et skrivebord kun til alle mine smykkegrejer og det er bare skønt!

Har lavet en halskæde til min veninde, hun havde set en i en butik og sendte mig et billede.


Den vakte lykke og så bliver jeg jo glad :)
Skulle du også sidde og få lyst til en lignende halskæde så send mig en mail.