Lilla & Lykkelig


Jeg er en 35 årig krea kvinde, mor til Julie på 5 år, gift med Bjarne, papmor til Jannick på 15år, pt sygemeldt pga gigt. Blev GBY d. 12/4/11.


Har en svaghed for scrapbooking, syning, strikning, min have/drivhus, tasker, punge, syrener, stempler, æsker, vintage ting, farven lilla, smykker, køkkenhaven, genbrug, Madam Mintgrøn, gammelt papir, ugler, cupcakes, blomster, Egypten, pin-up piger, jordbær, dimser, Hulebjørnens klan (ELSKER AYLA) Marabou chokolade, perler, bånd, blonder, tyrkise farver, vores gård og alle vores projekter ;)


mandag den 11. juli 2011

Miniferie

Ja jeg har jo desværre ingen ferie. Når man er sygemeldt har man ingen ret til ferie. Det ku have været et problem hvis ikke Bjarne havde haft ferie. Julie har 3 ugers sommerferie og der havde ikke været nogen til at passe hende hvis han ikke havde haft ferie.

Nå men Bjarne havde fået et gavekort til en mini camping ferie og den holdte vi her i weekenden.

Vi boede på Hampen Sø Camping. Rigtig dejlig plads lige ved siden af en lille legeplads og ved toiletterne. Julie var hurtig til at få sig en ny veninde Laura og Lauras lillesøster Sofie :) De legede sammen hele tiden. Så hyggeligt, så fik vi også lidt ro for hun snakker dælme hele tiden, den lille dame ;)

Vi var forbi Jelling og måtte selvfølgelig ind og se Jellingestenen.


Smukke Julie ;)


Lørdag tog vi i Givskud Løvepark/ZOO. Ingen af os har været der før, men sikke da en oplevelse! Vi skulle med en turbus som kørte os rundt, imens der blev fortalt om dyrene. Det stod ned i stænger, men vi sad trygt og godt inde i bussen. Man kan jo køre rundt i egen bil derinde, man kan også gå rundt og se det hele. Vi gjorde lidt af det hele.Julie var ret vild med løverne :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad, når der er en bette hilsen til mig ;)