Lilla & Lykkelig


Jeg er en 35 årig krea kvinde, mor til Julie på 5 år, gift med Bjarne, papmor til Jannick på 15år, pt sygemeldt pga gigt. Blev GBY d. 12/4/11.


Har en svaghed for scrapbooking, syning, strikning, min have/drivhus, tasker, punge, syrener, stempler, æsker, vintage ting, farven lilla, smykker, køkkenhaven, genbrug, Madam Mintgrøn, gammelt papir, ugler, cupcakes, blomster, Egypten, pin-up piger, jordbær, dimser, Hulebjørnens klan (ELSKER AYLA) Marabou chokolade, perler, bånd, blonder, tyrkise farver, vores gård og alle vores projekter ;)


fredag den 20. januar 2012

Bunker og stabler..

Så er jeg så småt ved at komme ovenvande igen. Bunkerne af post/pakker der skulle sendes/gennemgås er ved at være ordnet. Det eneste der stadig spøger er det der vasketøj, der ikke kan finde ud af selv at komme på plads ;)

Jeg har sat alt mit "storpigetøj" til salg på fb og der har været en del arbejde med at få taget billeder, sat dem ind og få mål og tekst på, + reservere, vente på penge.

Men det er da rart at komme af med det. Og tjene lidt ekstra penge klager man da ikke over.

Jeg har også fuld gang i strikkeriet, da der vælter ind med bestillinger på Halsrør. Det klager jeg da heller ikke over. Så du kan nå at få et med endnu. Bare send mig en mail :)

Men jeg vil altså klage over noget ;) Mit kamera....
Ja jeg har dømt det død før, men nu synger det vist på sidste vers...øvøv Jeg kan bare ikke undvære mit kamera. Især ikke når jeg gerne vil tage billeder at det jeg får lavet :(Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad, når der er en bette hilsen til mig ;)