Lilla & Lykkelig


Jeg er en 35 årig krea kvinde, mor til Julie på 5 år, gift med Bjarne, papmor til Jannick på 15år, pt sygemeldt pga gigt. Blev GBY d. 12/4/11.


Har en svaghed for scrapbooking, syning, strikning, min have/drivhus, tasker, punge, syrener, stempler, æsker, vintage ting, farven lilla, smykker, køkkenhaven, genbrug, Madam Mintgrøn, gammelt papir, ugler, cupcakes, blomster, Egypten, pin-up piger, jordbær, dimser, Hulebjørnens klan (ELSKER AYLA) Marabou chokolade, perler, bånd, blonder, tyrkise farver, vores gård og alle vores projekter ;)


onsdag den 2. maj 2012

Dødsfald i familien....

I dag blev en sorgens dag.....

Kort før k.l 9 i morges ringede vores nabo for at sige, at hun mente vores kat lå og var kørt over længere nede i byen.
Gemalen afsted og jeg fik Julle pakket og gjort klar til BH. Fik hende afleveret og skyndte mig hjem ad igen.

Ingen hjemme, min tanke var, at han nok var kørt direkte til dyrlægen....og ja han kom hjem ganske kort tid efter. Det var Missen :'(

Han levede, da Bjarne kom hen til ham :'( Men døde på vej til dyrlægen. :'(

Tuder bare ved at skrive disse ord. Missen var Julles et og alt. Hun elskede ham over alt på jorden og de fulgtes af overalt.

Sidder nu og afventer hendes hjemkomst fra BH. Bjarne henter hende.

Vi har slået græsset, der hvor han skal begraves og har fundet en kasse til ham. Hans legetøj ligger parat, og Julle vil sikkert gerne tegne en tegning han kan få med :'(

Heldigvis har vi en killing i vente fra min veninde.....


R.I.P Missen <3


2 kommentarer:

  1. Hvor sørgeligt. Det er bare så hårdt at miste et kæledyr.

    SvarSlet
  2. Du har evigt ret Tina. Vi har dog været så heldige at vi har købt en kat på ca 2 år som er ligeså kælen som vores gamle kat, igennem kattens værn. Den er vi allesammen bare så glade for :)

    SvarSlet

Jeg bliver så glad, når der er en bette hilsen til mig ;)