Lilla & Lykkelig


Jeg er en 35 årig krea kvinde, mor til Julie på 5 år, gift med Bjarne, papmor til Jannick på 15år, pt sygemeldt pga gigt. Blev GBY d. 12/4/11.


Har en svaghed for scrapbooking, syning, strikning, min have/drivhus, tasker, punge, syrener, stempler, æsker, vintage ting, farven lilla, smykker, køkkenhaven, genbrug, Madam Mintgrøn, gammelt papir, ugler, cupcakes, blomster, Egypten, pin-up piger, jordbær, dimser, Hulebjørnens klan (ELSKER AYLA) Marabou chokolade, perler, bånd, blonder, tyrkise farver, vores gård og alle vores projekter ;)


tirsdag den 18. oktober 2011

Sørgelig weekend :(

Ja sikke en weekend.

Dyrlægen blev tilkaldt, da vores ene hun ged ikke havde det særligt godt, hun lå bare og gav sig :( Så vi besluttede at få hende aflivet :'-(

Meget trist start på lørdagen, men det blev værre endnu.............!!!


Natten til søndag sad jeg og nørdede ved den bærbare, imens jeg rullede garn sammen, som havde været en tur i vaskemaskinen, da der lød en frygtelig larm ude ved ænderne.
Jeg slukkede alt lyset og stillede mig op til vinduet og lurede..... Fandme om ikke Mikkel Ræv var ude ved Andefar Anders og Andemor Andersine!!!!!

Mig ud og jage skidtet væk, men det var for sent for Andemor Andersine......
Hun lå med brækket hals, dog trak hun stadig vejret :(

Jeg tudede og tudede, for det var jo mine ænder jeg fik af Jannick & Julie til min fødselsdag 1 november sidste år og nu hang hun bare i mine arme :(

Fuck...jeg vidste jo godt hvad jeg kunne risikere og nu var det sket. Bjarne fik mig talt en smule til ro og fik mig selv til at indse at hun jo ikke kunne overleve med en brækket hals :( Så jeg gav hende modvilligt fra mig så Bjarne kunne aflive hende.......Hold nu op det var hårdt!

Jeg faldt først i søvn ca 03.30 og puha det var også hårdt at skulle fortælle det til Julie. Hun sagde også "Hvad sker der dog med alle vores dyr Mor? Jeg kan ikke li at de skal dø allesammen"


I dag har Bjarne så købt en ny hun ged til os og i morgen kommer der 2 mere :) På fredag henter Bjarne 2 ænder i Randers, så Andefar Anders ikke skal gå alene og være ked af det. (Han er forresten flyttet indenfor for vinteren allerede nu, tør ikke andet)


Vi har også fået købt 7 høns igen, men de strejker med æglægningen pt...øvøv




1 kommentar:

  1. Åh nej da.. Sikke en skrækkelig weekend.. :/
    Kram til dig..

    SvarSlet

Jeg bliver så glad, når der er en bette hilsen til mig ;)