Lilla & Lykkelig


Jeg er en 35 årig krea kvinde, mor til Julie på 5 år, gift med Bjarne, papmor til Jannick på 15år, pt sygemeldt pga gigt. Blev GBY d. 12/4/11.


Har en svaghed for scrapbooking, syning, strikning, min have/drivhus, tasker, punge, syrener, stempler, æsker, vintage ting, farven lilla, smykker, køkkenhaven, genbrug, Madam Mintgrøn, gammelt papir, ugler, cupcakes, blomster, Egypten, pin-up piger, jordbær, dimser, Hulebjørnens klan (ELSKER AYLA) Marabou chokolade, perler, bånd, blonder, tyrkise farver, vores gård og alle vores projekter ;)


søndag den 26. juni 2011

)(/&%¤#"#¤%&/()=?)(/&%¤#"#¤ og mange andre grimme ord...

Har tabt mit kamera på vores klinkegulv....Pis og lort og !!!!!

Så nu er det desværre uden billeder i et stykke tid, indtil det evt bliver lavet eller vi får råd til et nyt :(

I dag har jeg og familien været på Friland til Selvforsyningsmesse. Meget spændende. Mødte Frank Erichsen aka Bonderøven. Dog er det jo ikke første gang vi snakker med ham ;) Flink og rar menneske.

I morgen starter jeg i virksomhedspraktik i "Kære Børn" i Brønderslev. Glæder mig, men har også nerver på. Ikke så meget over at skulle starte deroppe, men mere fordi kl 13.15 skal jeg i narkose og have alle tænderne fjernet og sat gebis i i stedet for. Jeg døjer MEGET med parandentose, så alle mine tænder sidder løse og har gjort det siden jeg ventede Julie i 2006. Det var der det gik amok :(

Men jeg glæder mig til at få mine nye fine tænder i og kunne smile og spise almindeligt uden at være flov, eller skulle bruge kniv og gaffel til al slags mad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad, når der er en bette hilsen til mig ;)