Lilla & Lykkelig


Jeg er en 35 årig krea kvinde, mor til Julie på 5 år, gift med Bjarne, papmor til Jannick på 15år, pt sygemeldt pga gigt. Blev GBY d. 12/4/11.


Har en svaghed for scrapbooking, syning, strikning, min have/drivhus, tasker, punge, syrener, stempler, æsker, vintage ting, farven lilla, smykker, køkkenhaven, genbrug, Madam Mintgrøn, gammelt papir, ugler, cupcakes, blomster, Egypten, pin-up piger, jordbær, dimser, Hulebjørnens klan (ELSKER AYLA) Marabou chokolade, perler, bånd, blonder, tyrkise farver, vores gård og alle vores projekter ;)


tirsdag den 13. september 2011

Krea klubbens første møde

Jeg kan slet ikke huske om jeg har fortalt, at jeg har startet en kreaklub her i vores by. Første møde er i aften kl 19. Jeg er så spændt på hvor mange der dukker op :D

Og hvad de hver især har med af kreasysler. Jeg tager mit strikketøj med, mine små rosetter og overvejer at tage fimo med til at lave mine smykker af.

Men i dag er er ret hård dag for min gigt, i og med det blæser så meget. Mine håndled, ankler, fødder og knæer er hævede og ømme. Og fimoen er lidt hård at varme op til den kan formes ordentlig, såååå jeg er stadig i vilrede om det skal med eller ej.

Der skal også bages kage, det har jeg lovet at stå for, så der bliver kreeret en chokoladekage :)

I dag skal jeg også til tandlægen og hente mine nye tænder! Det glæder jeg mig uendeligt meget til, så jeg ikke skal rende rundt og ligne en på 80... Nu håber jeg bare de passer!

2 kommentarer:

  1. Hej Karin
    Jeg kunne se, at du var interesseret i noget papir - hvis du stadig er det, så vær sød at svare mig pr. mail.
    Hilsen Anne

    SvarSlet
  2. Hvordan gik aften.. det lyder da vildt hyggeligt :)

    SvarSlet

Jeg bliver så glad, når der er en bette hilsen til mig ;)